Uvjeti korištenja

Vlasnik stranice:

MEGA-POLIPLET d.o.o.
Savski gaj I. put br. 17
10020 Zagreb

Registracijski broj OIB: HR 05685472455
Matični broj: 1787128
Trgovački sud u Zagrebu • Djelatnost: 28752

Zadnja promjena: 04.01.2023

Korištenjem web stranice korisnik (posjetitelj) potvrđuje da prihvaća ovdje opisana pravila i da se s njima slaže. Stranica je u skladu sa zakonima u Republici Hrvatskoj. U slučaju nejasnoća - kontaktirajte nas.

SADRŽAJ WEB STRANICA

Sav sadržaj na web stranici je informativnog karaktera i može se mijenjati, ažurirati ili brisati bez prethodne najave. Vlasnik web stranice se obvezuje učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi podaci na web stranici bili istiniti, pouzdani i kvalitetni. Ne snosi odgovornost za eventualne tiskarske pogreške, nepotpune podatke ili za kašnjenje i nedostatke u unosu podataka na web stranici.

Kaznena i građanskopravna odgovornost vlasnika web stranica za materijalne i pravne pogreške u informacijama u potpunosti je isključena te nije odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu ili neugodnosti koje bi korisnik mogao pretrpjeti korištenjem bilo kakvih netočnih, nepotpunih ili netočnih podataka koji bi mogli naći na web mjestu.

Korisnici mogu raspolagati sadržajem na web stranici za vlastite osobne potrebe, pod uvjetom da se ne krše autorska prava. Autori sadržaja ne snose odgovornost za bilo kakve štetne posljedice korištenja.

ZAŠTITA AUTORSKOG PRAVA

Stranica je isključivo vlasništvo vlasnika stranice, stoga je zabranjena bilo kakva zlouporaba podataka, slika, tekstova i ostalih podataka koji su dio ove stranice. Sve informacije i materijali (pisani i slikovni) objavljeni na web stranici podliježu autorskom pravu ili drugom obliku zaštite intelektualnog vlasništva vlasnika u zakonom dopuštenom okviru.

Sva prava vezana uz sadržaj i grafičke elemente ili druge prezentacije u bilo kojem obliku na web stranici, kao što su slike, ilustracije, audio video zapisi, fotografije, ikone, tekstovi i drugi materijali, kao i sam portal (web stranica) i njegov dizajn, su pritvoreni. Zabranjeno je bilo kakvo mijenjanje, umnožavanje, distribucija ili javno prikazivanje tuđeg rada ili bilo kakvo korištenje objavljenog materijala, osim uz izričito pismeno dopuštenje vlasnika. Ispis i pohranjivanje dokumenata dopušteno je samo u osobne, obrazovne ili druge nekomercijalne svrhe, pod uvjetom da se poštuju autorska prava ili druge napomene o vlasništvu sadržane u objavljenim dokumentima.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Kao korisnika naših usluga, obavještavamo Vas da ćemo sve informacije ili materijale dobivene od Vas koristiti isključivo u svrhu komunikacije s Vama te da Vaše ime i druge osobne podatke nećemo koristiti protiv Vaše volje. Vaše osobne podatke obrađivati ćemo sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka samo na temelju Vašeg dopuštenja. Obrada znači prikupljanje, pohranjivanje ili prikupljanje podataka u bazama osobnih podataka, mijenjanje, korištenje ili komunikaciju, uključujući prijenos, dohvaćanje, blokiranje i brisanje. Vaši osobni podaci će biti pohranjeni i korišteni samo onoliko koliko je potrebno za postizanje svrhe.

Što se tiče zaštite osobnih podataka, uvjeravamo vas da u potpunosti poštujemo zakonske odredbe. Anonimni ste prilikom pregledavanja stranice. Kod nekih dijelova naših web stranica može se dogoditi da nam povjerite svoje osobne podatke na Vaš zahtjev zbog korespondencije, registracije na stranicama. Vlasnik web stranice jamči da će osobne podatke čuvati kao povjerljive, te će sve eventualno dobivene osobne podatke korisnika ove web stranice obrađivati u skladu s odredbama važeće zakonske regulative. Vlasnik web stranice koristi osobne podatke dobivene registracijom pojedinca isključivo u svrhu informiranja o područjima koja korisnik odabere prilikom registracije, a za eventualne potrebe komercijalne komunikacije vlasnik će koristiti dobivene osobne podatke. isključivo i samo na temelju prethodnog pristanka primatelja takve poruke.

Ovi se podaci pohranjuju sve dok se korisnik ne odjavi s usluge obavješćivanja Korisnik se u svakom trenutku može odjaviti od primanja e-novosti klikom na označeni link u primljenom e-mailu i slijedeći upute ili slanjem e-maila na vlasnik portala. Ukoliko ste novi korisnik web stranice, vlasnik web stranice ili ovlaštena osoba kontaktirat će vas elektroničkim putem samo uz vaš prethodni pristanak.

VANJSKI LINKOVI

Web stranica također uključuje poveznice na web stranice koje nisu dio ove web stranice. Vlasnik web stranice nije odgovoran za sadržaj na tim web stranicama.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Sve informacije i materijali (pisani i slikovni) objavljeni na web stranici su informativnog karaktera. Vlasnik web stranice brine se za točnost, ažurnost i potpunost podataka na web stranici, ali ne može jamčiti za njihovu točnost i potpunost te ne preuzima nikakvu odgovornost s tim u vezi. Korisnici koriste objavljeni sadržaj na vlastitu odgovornost. Vlasnik web stranice nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu pristupom, korištenjem ili nemogućnošću korištenja informacija na ovim web stranicama ili za bilo kakve pogreške ili nedostatke u njihovom sadržaju, niti bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u izradi iste i izradi web stranice ili sudjeluje u nadogradnji.

Web stranica također sadrži informacije trećih strana i poveznice na web stranice kojima upravljaju treće strane, ali vlasnik web stranice nije odgovoran za njihov sadržaj. Nema utjecaja na rad navedenih internetskih poveznica i ne može kontrolirati jesu li iste u skladu s uvjetima privatnosti ili ne, niti ima bilo kakav utjecaj na zakonitost i točnost sadržaja tih web stranica, stoga posjećivanje i korištenje povezanih web stranica je odgovornost vlasnika web stranice, u svim slučajevima isključeno.

Vlasnik web stranice također se ne može smatrati odgovornim za štetu (uključujući onu uzrokovanu virusima) računalne opreme, mobilnih telefona ili bilo koje druge aplikacije koja se može koristiti za pristup ovim web stranicama, kao rezultat korisnikovog posjeta stranici ili bilo kakvog korištenja iste. . Vlasnik web stranice nije odgovoran za bilo kakvu štetu bilo koje vrste koja može proizaći iz korištenja ili nemogućnosti korištenja ove web stranice.

ZAŠTITNI ZNAKOVI I LOGO

Zaštitni znakovi, logotipi i ikone usluga koji se nalaze na ovim web stranicama registrirani su ili neregistrirani zaštitni znaci vlasnika web stranice ili njegovih pridruženih organizacija ili ovlaštenih partnera, za čiju objavu vlasnik web stranice ima dopuštenje njihovih vlasnika. Pravo korištenja zaštitnih znakova, logotipa ili bilo koje licence u vlasništvu vlasnika web stranice ili treće strane nije dopušteno bez pismenog dopuštenja. Zlouporaba bilo kojeg materijala ili sadržaja prikazanog na ovim web stranicama strogo je zabranjena i kažnjiva.

KORIŠTENJE INFORMACIJA I MATERIJALA TE PROMJENA PODATAKA

Vlasnik web stranice će nastojati kontinuirano ažurirati podatke i informacije objavljene na web stranici. Istodobno zadržava pravo izmjene sadržaja bez prethodne najave. Sve informacije objavljene na ovim stranicama informativnog su karaktera i nisu obvezujuće za vlasnika stranice.

Ovaj dokument vlasnik web stranice može mijenjati u bilo kojem trenutku i svaki put u izmijenjenom obliku obvezuje korisnike, stoga preporučamo da ih u slučaju promjene pratite na web stranici.

Vlasnik web stranice ne odgovara za mišljenja korisnika web stranice i druge sadržaje na koje nema utjecaja.

Korištenjem ove web stranice korisnik potvrđuje da prihvaća opisane uvjete i pravila korištenja web stranice te se s njima slaže.

ZAKLJUČAK

Ulaskom na web stranicu potvrđujete da ste upoznati i suglasni sa svim gore navedenim uvjetima korištenja web stranice i politikom privatnosti.

Vlasnik web stranice i korisnik su suglasni da će eventualne sporove rješavati međusobnim dogovorom u duhu dobrih poslovnih običaja. U slučaju spora koji se ne može riješiti sporazumno, nadležan je Okružni sud u Zagrebu.

Sva prava pridržana. © 2023 MEGA-POLIPLET Uvjeti privatnostiUvjeti korištenjaKolačićiImpressum