Sportske i zaštitne mreže

Izdržljive mreže za različite namjene izrađene su od pomno biranih materijala koji objedinjuju optimalna svojstva i na najbolji način osiguravaju dug vijek trajanja proizvoda.

Materijali koje najčešće koristimo su najlon, polipropilen, poliester i polietilen, a mreže su dostupne u različitim debljinama i bojama. Zaštitne i sportske mreže izrađujemo po želji klijenta koji može birati i dimenzije i boje, a po potrebi možemo Vam ponuditi i ručno pletene golove (npr. u bojama kluba).

U ponudi imamo različite mreže:

Industrijske mreže

Industrijske mreže moraju biti posebno prilagođene različitim namjenama i izrađene od kvalitetnih materijala koji su otporni na vremenske utjecaje i osiguravaju dug životni vijek proizvoda.

Sigurnosne mreže

Zaštitne mreže namijenjene su zaštiti prozora, zidova, gledatelja i drugih rizičnih područja, jer učinkovito štite od udaraca loptom.

Sportske mreže

U našoj dugogodišnjoj tradiciji izrade mreža testirali smo širok izbor materijala i proizvodnih procesa kako bismo pronašli optimalan omjer između kvalitete, trajnosti, izvrsnih svojstava i funkcionalnosti.